لاما‌ها از خانواده شتران بی کوهان یا بزسانان هستند که قدمت آنان به ۳ هزار سال قبل بازمیگردد، ارتفاع بدن این حیوان تا شانه‌هایش بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ سانتیمتر است وزن آن به ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم می‌رسد ، که زادگاه آنان آمریکای جنوبی است. لاما ها معروفند به تف و بسیار با دقت هدف را نشانه‌گیری کرده و معمولاً به هدف اصابت می‌ کند، البته آب دهان لاماها قابل شستشو با آب و بی‌خطر است ، والبته اینکار نوعی نشانه قدرت آنهاست.
اشتراک گذاری:
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
انتشار یافته:۰ | در انتظار بررسی:۰